SUAMIKU PALING SWEET | BACA ONLINE

Assalamualaikum.

Sudah tiga hari SUAMIKU PALING SWEET bersiaran di TV3!

Walaupun ceritanya tak serancak macam tengok cerita 7 Hari Mencintaiku! Tapi, saya tetap mengikutinya... nak kata best sangat biasa-biasa aje sebab dah biasa sangat cerita drama kita pasal kahwin paksa ni! Hehehe... apapun boleh juga dilayan sesambil tunggu azan maghrib bergema. Atau mungkin ada suatu kelainan di pengakhiran kisah Qisha Iris dan Izz Haikal ni kan, siapa tahu?

Mehlah, saya nak bagi link kepada sesiapa yang suka membaca. Sekurang-kurangnya, dapat memenuhi masa lapang. Membaca tu kan jambatan ilmu! Hehehe... macam cikgu bahasa melayu sangat!

SUAMIKU PALING SWEET - Karya Anjell



Dah cukup 28 Bab untuk dibaca ... Selamat membaca ya!

Sekian.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Terkini

CARA URUS SUSU IBU PERAHAN ATAU EBM

Assalamualaikum. Tentu ada ibu-ibu yang dah lupa bagaimana nak uruskan susu ibu perahan bila dah bertahun jarak antara anak pertama den...