MEH, SANDAR PADA AKU | BACA ONLINE


Assalamualaikum.

Macam menarik sangat kan cerita Meh, Sandar Pada Aku! Akan datang kat televisyen tu kan...?

Buat awak yang suka membaca mungkin lagi best bila dapat baca novel sebab boleh nak feeling dalam hati ada taman sorang-sorang. Saya pun jenis hantu novel, tak kisahlah yang boleh dipegang atau baca online kalau jalan cerita best mesti nak terus baca sampai habis.




Jom baca sinopsis cerita ni dulu sebelum awak semua layan novel baca online pulak!

Meh, Sandar Pada Aku! - Karya Aifa Batrisya

Haa... Dah tak sabar pulak rasanya kan nak tengok drama Meh, Sandar Pada Aku... tapi, sebelum tu bolehlah kejar baca versi novel dulu sebab feeling baca novel dengan layan drama televisyen ni berbeza!


Sambungannya nanti saya update... 

Sekian.



2 ulasan:

  1. kalu sesapa tgh praktikal skang mesti suka novel ni. tapi cam menarik novel. wah siap ada link baca novel lagi. terbaik la kak. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada link tp xckup lg ni hehe.. mna yg ada jelah bc yek!😁

      Padam

Cerita Terkini

CARA URUS SUSU IBU PERAHAN ATAU EBM

Assalamualaikum. Tentu ada ibu-ibu yang dah lupa bagaimana nak uruskan susu ibu perahan bila dah bertahun jarak antara anak pertama den...