SENARAI LAGU BERENTAP PADA ANUGERAH JUARA LAGU KE-31 | AJL31

Assalamualaikum.



Anugerah Juara Lagu kali ke - 31 ni ramai yang finalis ramai yang best-best! Bertemakan ‘Cerita Dalam Lagu’, event ini akan berlangsung pada 22 Januari 2017. Kalau tak tengok live pun awak semua boleh tengok televisyen macam biasa kat rumah saja hahaha…Apapun, pertandingan AJL31 kali ini bakal sengit dengan persaingan antara penyanyi yang hebat-hebat belaka.



Jom tengok senarai lagu dan finalis yang akan dipertandingkan pada anugerah tu nanti. Antara 12 senarai lagu dan finalis :


  1. HANG PI MANA - Penyanyi : Khalifah
  2. DI AMARAN MAMA - Penyanyi : Hazama & The 
  3. SETIA - Penyanyi : Elizabeth Tan ft Awi Rafael
  4. KU RELA DIBENCI - Penyanyi : Aiman Tino
  5. KALAH DALAM MENANG - Penyanyi : Syamsul Yusof ft Mawi
  6. ANUGERAH TERINDAH - Penyanyi : Black Hanifah
  7. OBSES - Penyanyi : Akim & The majistret
  8. TERAKHIR - Penyanyi : Sufian Suhaimi
  9. LELAKI TERAGUNG - Penyanyi : Dayang Nurfaizah
  10. SUDAH KU TAHU - Penyanyi : Projector Band
  11. SELAMANYA CINTA - Penyanyi : Shila Amzah ft Alif satar
  12. TERIMAKU SEADANYA - Penyanyi : Misha Omarft Hafiz Suip 


Ada juga yang cakap-cakap belakang tentang ada lagu lain yang lebih lagi layak tapi… tak tersenarai untuk finalis AJL 31. Tak apalah, mungkin adalah tu criteria juri yang tak melayakkan lagu tu untuk dipertandingkan. Asalkan bersangka baik, Insha’Allah rezeki masing-masing tak kemana!

Sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Terkini

CARA URUS SUSU IBU PERAHAN ATAU EBM

Assalamualaikum. Tentu ada ibu-ibu yang dah lupa bagaimana nak uruskan susu ibu perahan bila dah bertahun jarak antara anak pertama den...