MARY KAY SEMI-MATTE GEL LIPSTICK

Assalamualaikum.

Hello everyone!!

New Semi-Matte Gel Lipstick ni hotstuff tau dari Mary Kay! Rugi sangat-sangat kalau tak cuba pakai Semi-Matte ni sebab ia sangat creamy dan long lasting dan paling penting bagi saya senang untuk apply! Semi-Matte ni terdapat 8 jenis pilihan warna!

Antara 8 warna yang menarik ini ialah :








Kenapa anda kena memiliki lipstick ini ?

Istimewanya lipstick ini adalah kerana ia memiliki formula gel yang ringan, menggunakan teknologi ‘cushion matrix’ terkini iaitu mengandungi mikrosfera silica yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama. Kan macam saya kata, long lasting tau walaupun lepas makan still elok ada lagi kat bibir!

Memiliki kesan fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap dan tona tak sekata. Mengandungi juga minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba untuk melembapkan bibir dan ia didatangkan dalam bekas’clear top window’ untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah!

Kalau ada antara awak semua yang nak cuba boleh contact me on 018-2073118 dan whatsapp 013-2188902.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Terkini

KELI MASAK SAMBAL MUDAH DAN RINGKAS

Assalamualaikum. Salam Ramadhan Al-Mubarak!  Hari ni saya nak share sikit makanan kegemaran saya semasa iftar . Kalau tak ada lauk ...